Tips og tricks om maling

20 november 2020
Maya Hindsberg

Der kan være mange grunde til, at du står og gerne vil vide lidt mere om maling. Det kan tænkes, at du har et træværk, som skal males, en facade eller måske skal din lejlighed males, inden du flytter ud. Først og fremmest bør du se på dit projekt og overveje, om du vil gøre det selv eller om du vil hyre en professionel. Det kan f.eks. tænkes, at du skal have en maler på amager til at male din facade eller sandblæse dit træværk. 

Gør dit trægulv smukt med maling

Et af de tips vi har, til brug af maling er, at det virkelig kan give dit gamle og grimme trægulv en makeover. Det er nemlig ikke alle trægulve, som er pæne, når du fjerner gulvtæppet eller linoleumsgulvet. Det kan være, det er sømmet rigtig godt fast, eller at der er mange ridser og lige meget, hvor meget du sliber gulvet, så bliver resultatet bare ikke kønt.

Ved at male det, kan du heldigvis få et flot gulv igen, og det er et hyggeligt projekt, du selv kan stå med. Du skal bare give det en omgang med en pensel. Derudover, så er det en sjov måde at få lidt farve ind i huset, da du jo ikke nødvendigvis skal male gulvet hvidt eller sort.

Steder du ikke bør opbevare maling

Hvis du har valgt at male lejligheden, gulvet eller facaden selv, så står du tit tilbage med noget maling, men hvor skal du opbevare det? Først og fremmest skal maling ikke opbevares for varmt og heler ikke for koldt. Det er altså en dårlig ide at opbevare det i et skur eller på loftet. Et godt sted at opbevare den overskydende maling kan f.eks. sammen med dine rengøringsmidler, hvis i har et skab til det, og så skal det helst ikke være i børnehøjde.

Flere Nyheder