Raske unge har fodboldplakater

07 juni 2022
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Man kan næsten ikke forestille sig et rigtigt drengeværelse, hvor der ikke er fodboldplakater, og som regel er det for den samme klub og/eller en spiller, som de forguder og ser op til, og de øver sig sikkert på at blive lige så god.

Det kan også være ens lands A-landshold i fodbold, som man har plakater af.

Man udskifter den slags plakater, som der kommer nye til, og man vil helst have de officielle af slagsen, så man ikke får nogle billige og uautoriserede af slagsen.

Nogle gange tager man dem endda med til kamp eller køber dem på stadion eller online fra en fanklub, så man kan få dem signeret af klubben og/eller dem, som der er på plakaten.

Ens glæde over en klub eller en spiller kommer som regel fra ens forældre – som regel faderen – men man kan også opdage den slags selv.

fodboldplakater

Fodboldplakater er bare en vigtig ting at have 

Det kan jo også være nogle lidt mere specielle af slagsen, hvor man har en årgang af vigtige spillere, vindere af trofæer, computerspilsplakater over fodbold eller nogle, der viser taktik og måder at spille på.

Det kan være ikoniske øjeblikke i fodboldens historie, som man har som gengivet fotografi på en plakat, der hænger på ens væg.

Så kan det da også være fodboldcitater fra spillere eller generelle udsagn om fodbold, som der mere eller mindre mest er fodboldfans, der kan forstå og ved, hvad betyder.

Det kommer næppe til at gå af mode at have fodboldplakater hængende, om de er indrammede eller ej, for fodbold er en gigantisk sport på verdensplan, og der er mange indtægter i sporten, så der vil nok være investerer længe endnu til at holde sporten i live.

Og det er jo til glæde for de mange fans af fodbold verden over.

Flere Nyheder