Sam Powell

– Vi elsker at skrive om forskellige kategorier

Plakater og indretning går hånd i hånd!

Når man lige er flyttet til et nyt sted i verden, så vil man som sådan gerne sørge for, at man har noget, der gør, at omgivelserne giver en fornemmelse af, at man er hjemme.

Så længe man bor i nogle relativt blanke omgivelser, hvor det stadig er et flytterod, så giver det ikke meget en hjemlig følelse, men mere en fornemmelse af, at man er mit i transit og mellem destinationer.

Man kan jo ikke have lystet, at man skulle flytte til det givne sted, måske måtte man bare slå til, selvom det ikke var ens foretrukne, eller også har man bare så travlt med andre ting såsom arbejdet, at man ikke lige har tid til at pakke ordentligt ud.

Men når det så er gjort, så er der jo det med, at man skal have nogle møbler, og måske er man i den situation, hvor man skal ud at have købt alle eller nogle af disse, før man kan begynde blot at ane konturerne af et hjem, som man gerne vil kunne se det for sig.

Det kan blive et større projekt at sætte i værk, og man skal afsætte måske en hel dag til at skaffe de møbler, og så skal de måske samles og stilles de rigtige steder, og pludselig har man brug for flere hænder til dette.

Men der findes noget nær en “snydekode” til at skabe noget hurtig indretning med noget, som i det mindste kan give noget at kigge på på de bare vægge.

Og vi taler ikke om at købe dyre malerier eller kunst, der skal i glas og ramme, men at du anskaffer sig nogle smukke plakater.

Den slags kan købes i en håndvending på nettet, og selvom du måske ikke lige ved, hvad du vil have af motiver, så finder man ofte inspirationen, når man først får kigget rundt på en given hjemmeside til dette formål.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *