Sam Powell

– Vi elsker at skrive om forskellige kategorier

Pandelygter er perfekte til kolonihaven

Pandelygter er perfekte til kolonihaven

Kolonihaven er det perfekte sted at slippe væk fra en travl hverdag og komme helt ned i gear uden at have en masse grej omkring sig. Når du hverken har strøm eller rindende vand, bliver du tvunget til at gøre tingene på en anden måde, end du plejer, og det kan være rigtig rart for dig. 

Men når du er et sted, hvor der ikke er strøm, bliver der også meget mørkt om aftenen. For at du stadig kan orientere dig, når du for eksempel skal op på toilettet midt om natten, er det en god ide, at du sørger for at have en pandelampe i kolonihaven. Den har en kraftigt lys og en strop, så den kan sidde om dit hoved. Det gør, at du har begge hænder frie, hvilket kan være rart. 

Hvis du for eksempel godt kan lide at ligge og læse, inden du skal sove, men ikke har en sengelampe i kolonihaven, er det perfekt for dig, at du har en pandelampe på. Den sikrer, at du har begge hænder fri til at holde på din bog. 

Hvis du vil have en pandelampe i den bedst mulige kvalitet til din kolonihave, bør du vælge en, der er fremstillet til at blive brugt, når du løber. Den har et meget kraftigt lys, da det er vigtigt, at du kan se langt frem for dig, når du løber. Derudover sidder den godt fast på dit hoved, da du jo bevæger dig meget, når du løber. 

Et af de bedste steder at købe den form for pandelamper er hos webshoppen batteribyen.dk. De har et stort udvalg af forskellige former for pandelamper, hvilket gør det nemt for dig at finde lige præcis den, som passer til dig. Er I flere, der bruger kolonihaven samtidig, er det en god ide at have en pandelampe hver. For eksempel er der mange børn, der er mørkerædde. Der kan det hjælpe dem, at de kan tænde en pandelampe.