Ohøj – Sørg for at have sikkerhedsudstyr med ombord

29 september 2020
Lykke Holzmann Søby

En af de vigtigste ting at have på en båd er sikkerhedsudstyr. Sørg for at medbringe alt, hvad der kræves for at være sikker og kommer tilbage på land i godt behold.

Redningsveste – Hver eneste båd skal have redningsveste ombord, en til hver person. Hvis du ofte har små børn med ombord som altid har brug for redningsveste, skal du sørge for, at de kan lide deres redningsvest, så de vil have den på.

Visuelle nødsignaler – En anden obligatorisk del af din båds nødudstyr – nødsignaler skal være ombord på hvert skib, så du kan fortælle andre sejlere og redningsfolk, hvis du har brug for hjælp.

Blus – De mest almindelige visuelle nødsignaler, som folk har med, er blus, hovedsagelig fordi de er billigst og opfylder kravene. Selvom det er usandsynligt at du får brug for dem, vil du være glad for at have dem, hvis skaden sker.

Du skal også bruge…

Elektronisk signaludstyr – Som en erstatning eller ud over dine blus, kan nogle sejlere have elektronisk signaludstyr med. Fordelene er, at de holder meget længere end blus, og der produceres ingen ild.

Horn – Nogle gange er det, det eneste du behøver for at gøre din placering kendt. Hvis din båds horn fejler, og du skal underrette andre fartøjer om din tilstedeværelse, er det en vigtig med et håndholdt horn.

Anker – Hver båd bør bære et anker hvis du planlægger at sejle. Kontroller et søkort for at kende dybder og få tre gange den gennemsnitlige dybde i længden af ​​linen. Forankring kan være næsten umulig i dybt havvand, så nogle bådfolk vælger at bære et havanker, der virker til at bremse din bevægelse på blæsende dage ved at trække dig langsomt gennem vandet. Det kan hjælpe dig med at opretholde din position, hvis du venter på hjælp fra et andet fartøj.

Førstehjælpskasse – Hver båd skal have en førstehjælpskasse ombord. Sørg for, at det har gaze, bandager, medicinske handsker, saks, antiseptisk og smertestillende. Ved at forbinde små hudafskrabninger kan du fortsætte din dag med ro i sindet, og du behøver ikke tage hjem af den årsag. Det kan også være en god idé at tilføje en pincet med. De er blandt andet gode til at fjerne splinter.

Mobiltelefon – Udover at sikre dig, at din telefon er opladet og klar, inden du begiver dig ud, kan du overveje at få en vandtæt taske.

For at få fingrene i alt det rigtige grej. Kontakt BÅDBIKSEN allerede i dag. 

Flere Nyheder