Sam Powell

– Vi elsker at skrive om forskellige kategorier

Mobil covers til beskyttelse mod smadring, ridser og skrammer

Mobil covers til beskyttelse mod smadring, ridser og skrammer

Et effektivt mobil cover behøver ikke nødvendigvis at være grimt eller klodset for at yde den optimale beskyttelse af din smartphone. Tidligere tiders mobil covers var primært fremstillet ud af forholdsvis tykt gummi, hvilket fik den smukke og slanke smartphone til at ligne en radiobil, og således slet ikke ydede de rene linjer og det strømlinede design nogen form for retfærdighed. Og det er da ærgerligt at skulle pakke sin dyrt indkøbte smartphone ind i sådan en rædsel, når nu designet er så stor og væsentlig del af telefonens værdi.

En smartphone er ikke robustheden selv

Det er dog mere ærgerligt at se sin nye, dyre smartphone gå til grunde i et virvar af splinter og skrammer, første gang du taber den ned på et hårdt underlag. Og hvad der er grund til endnu større ærgrelse, er den regning, som kommer fra værkstedet, når din telefon efter et par ugers fravær er klar til afhentning. Hvis altså overhovedet din smartphone står til at redde. Smartphones er generelt ikke særlig godt beskyttede i sig selv, da det slanke design koster en del på robustheds kontoen. Derfor er den avancerede, men skrøbelige, elektronik særligt udsat, når du taber din smartphone – og ryger den sig først en tur, skal du atter punge ud til en ny smartphone.

Beskyt din skrøbelige smartphone med et mobil cover

For blot få hundrede kroner kan du beskytte din smartphone med et moderne mobil cover. Som tidligere nævnt, er mobil covers anno 2018 langt mere elegante i designet, end de var før i tiden. Du kan for eksempel vælge et transparent mobil cover – eller eventuelt et mobil cover i din yndlingsfarve eller med et mønster efter eget valg. Hos lux-case.dk er mobil covers så billige, at du ikke behøver at nøjes med eet – du kan vælge op til flere mobil covers, så du for eksempel har eet til hver dag i ugen! Se hele udvalget på https://lux-case.dk/