Lækre ferieoplevelser i Sunny Beach

21 juli 2020
Astrid Pedersen

Sommertid er ferie tid – og da det ikke er altid at den danske sommer byder på sol og varme er det oplagt at planlægge en rejse til en destination som gør. Og her kan du med fordel kigge sydøst på – for eksempel til Bulgarien og landets mange skønne strande.

Tag en billig rejse til Bulgarien med DUF-rejser

Hvis du ønsker at din ferie rejse skal indeholde fest og ballade, afslapning og solskin i rigelige mål er det oplagt at tage en tur til Sunny Beach i Bulgarien.

Hvert år mødes tusindvis af unge fra hele Europa på Sunny Beach hvor de dyrker hyggelige aktiviteter på stranden om dagen og fester om aftenen og om natte. Sunny Beach har det hele – lige fra hyggelige strandbarer til natklubber og diskoteker med fuldt smæk på.

Samtidig vil du kunne logere på et lækkert hotel i Sunny Beach for en brøkdel af hvad et tilsvarende værelse ville koste på et tilsvarende rejsemål andet steds i Europa. Bulgarien er nemlig stadig blandt de billigste ferie destinationer – og i kombination med flybiletter som er til at betale er Sunny Beach således ideel for dig som er ung og ønsker en kvalitets ferie for små penge.

Hvorfor rejse med DUF-Rejser?

Når du rejser med DUF-Rejser er du garanteret en tryg pakkerejser hvor alting er inkluderet. Du vil være sikret mod grimme overraskelser undervejs og vil derfor kunne nyde din ferie i fulde drag. Du vil blive indlogeret på kvalitets hoteller som er godkendt af DUF-Rejser med alle måltider inkluderet i dit ophold. Og du kan være tryg ved at der bliver taget hånd om dig, også selv om du måske ikke er så vant til at rejse.

Du kan læse mere om DUF-Rejser og om billige rejser til Sunny Beach i Bulgarien på hjemmesiden duf-rejser.dk

Flere Nyheder