Hvor længe kan du klare dig outdoor?

17 marts 2022
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Det skal ikke lyde som en opfordring til en konkurrence, men der er mange mennesker, som man i mangel af bedre ord kan kalde “weekend-outdoor-folk”, som der mest tager en campingtur uden for ved et afmålt shelter, og man tager de ting med, som man stort set har derhjemme bare i en mindre udgave.

For det er måske lige så meget for at vise ens børn, hvordan det er at være udenfor og leve i naturen og nogle gange af den, mens man egentlig ikke behøver udfordre skæbnen og prøve at se, om man kan rykke nogle grænser her.

Det er helt fint, at man er sådan en person, også om man gør det med børnene eller ej, men man kan også ende med egentlig ikke at opleve, hvad det vil sige at være outdoor, fordi man næsten opfører sig, som var man derhjemme, hvor man har tablet og telefoner med.

Outdoor

Man skal prøve at komme RIGTIG outdoor

Så selvom man måske bare skal prøve at gøre det en enkelt gang i livet, så bør man tage ens Haglöfs bukser frem samt en masse andet udstyr, som man har erfaringer med at bruge på mindre ture, samt alt det udstyr, andre erfaringer mennesker, der har været på længere udflugter, anbefaler, at man tager med.

Så kan man virkelig prøve at sige, hvad det vil sige at være outdoor, hvis man ellers holder sig fra elektronikken, er afsted alene og har sagt til sig selv, at man skal leve af det, som naturen byder på.

Man bliver presset, og man kommer nok helt derud, hvor man ikke tror, at man kan mere, men man kommer så hjem meget mere styrket og kan se, hvordan man har lært at klare sig selv.

Det er nogle evner, som man kan bruge andre steder i ens liv.

Flere Nyheder