Her finder du hjælp til gulvafslibning i Ikast

14 juni 2020
Cecilie Mortensen

De fleste husstande i Danmark er beklædte med smukke og stilfulde trægulve. Faktisk viser de seneste undersøgelser at ca. 80 % af alle husstande i Danmark har trægulve. Det er dermed den mest populære og efterspurgte gulvtype på markedet. Trægulve kan du i dag finde i mange forskellige varianter og træsorter. Her kan du blandt andet vælge valnød, eg, bøg, ask, kirsebær og mange flere. Det afhænger derfor meget af, hvad du er til af stil og hvad du gerne vil have af hårdhed for dit trægulv. 

Et trægulv holder dog ikke for evigt. Du vil derfor med tiden opleve at der kommer et naturligt patina. Det kan være mærker fra spisebordsstole, misfarvninger fra kaffe, vin og saft samt ridser i overfladen, hvis du f.eks. har hund eller kat. Det kan som regel genopfriskes, så det bliver flot og pænt efter en professionel gulvafslibning. Her arbejdet man sig typisk 2 mm ned i gulvets overflade, så det alle mærker og misfarvninger får den oprindelige flotte og jævne overflade igen.

Hvordan finder du den bedste gulvmand til en professionel gulvafslibning

Når du skal have slebet dine gulve, kan du enten vælge at gøre det selv eller hyre en professionel fagmand til opgaven. Vores klare anbefaling er at du vælger en professionel gulvmand, da du her kan være sikker på at et flot resultat, der vil være pænt i mange år frem. Hvis du selv skal gøre det, er det en fordel at du kender til maskinen eller arbejdet, der skal udføres. Herudover kan en professionel gulvmand udføre en overfladebehandling, der gør at dit trægulv blive mere modstandsdygtig overfor ridser og væsker. 

Hvis du er fra Ikast eller omegn, kan vi varmt anbefale, at du overvejer https://gulvkanonen.dk/gulvafslibning-ikast/. Her kan du forvente en fair pris, veludført arbejde og en god service hele vejen gennem forløbet.

 

Flere Nyheder