Giv en lækker gave med HN Gavekurve

19 februar 2019
Tina Høy
Giv en lækker gave med HN Gavekurve

Mangler du den perfekte gave til den person, du ikke aner, hvad du skal give? Gavekurve er en af de bedste gaver, du kan give, da det er de færreste, der ikke ønsker at modtage lækre delikatesser. Hvem elsker ikke chokolade, vin, kaffe/te, karameller mm. lavet af de bedste råvarer?

Kurve til jul, påske og Valentines Day

Hvad kan HN Gavekurve tilbyde? Du kan finde alt inden for gavekurve til under 300 kr. samt kurve til over 500 kr. for det mere ekstravagante. De har gavekurven til vin- eller ginelskeren, eller hvis du gerne vil give likør. Derudover finder du sæsonkurve som påskegaver, jul og Valentinsdag. Det er ikke svært at finde noget, som din modtager af gaven kan lide, da der er alt fra øl, spiritus, chokolade, portvin, slik og nødder, bolsjer og kage og wellnessprodukter. Du kan også vælge nogle specifikke mærker som Nicolas Vahé, Summerbird Chokolade, PR Chokolade og Lakrids by Bülow.

Den bedste værtindegave

Vil du glæde din veninde med en flot gavekurv som værtindegave med nogle lækre delikatesser, hun næppe køber til sig selv? Vælg f.eks. gavekurven med chokolade og slik til 114 kr., der indeholder en pose lækre blandede karameller fra Weibel, fantastiske Summerbird mandler med nougat og Fair Trade Cantucci med chokolade. 

HN Gavekurves produkter er særligt udvalgte, og den eksklusive kaffe fra Sigfreds Kaffefabrik er valgt, fordi den er unik. Den ristes i Thomas Sigfreds kafferisteri i Århus, og han er for nyligt kåret som en af de bedste kafferistere i Danmark. Giv kaffen i en gavekurv sammen med delikatesser, vin og chokolade og lad din modtager blive ligeså afhængig af den gode kaffe, som andre er blevet. 

HN Gavekurve er både til private og virksomheder, og de garanterer lækre produkter og flot indpakning. Man kan både bestille HN gavekurve på nettet samt afhente på adressen. 

Faste erhvervskunder får 5% på alle bestillinger.

 

Flere Nyheder