Frisk og naturlig duft med CLEAN parfumer

12 januar 2019
Astrid Pedersen
Frisk og naturlig duft med CLEAN parfumer

Når du står for at skulle vælge en ny parfume, bør du tage den nødvendige tid, og ikke bare købe per impuls. En parfume er som et smykke – en yderst personlig accessory – og faktisk er det endnu mere vanskeligt at vælge parfume, idet en parfume vil blende ind med din egen krops duft, og i symbiose hermed skabe dit unikke, individuelle udtryk.

Derfor bør du prøve de parfumer, du har udset dig, på huden forud for køb. Især hvis du går efter de tunge og eksotiske dufte, som skal sende et signal om sensualitet, og som især egner sig til en hed aften i byen. Med netop denne type dufte nytter det intet blot at spraye dem på en papir serviet. Du får først et nøjagtigt billede af det endelige udtryk, når du har været iført parfumen i et par timer.

CLEAN parfume – parfumen, som klæder alle

Hvis du der imod er i markedet efter en dejlig, let hverdags duft, kan du sagtens tage parfumens egen duft for pålydende. Flere af de lettere dufte på markedet kommer fra CLEAN, som producerer parfumer ud fra devisen, at de skal kunne bæres til hverdag. CLEAN parfumer er baseret på de friskeste og reneste ingredienser, og er 100% parabenfri, samt fri for sulfater, kunstige farvestoffer, mineralske olier og animalske ingredienser. Med en CLEAN parfume kan du komme til at dufte som var du netop stået ud af et langt, velgørende bad.

Samtlige CLEAN parfumer har renhed, enkelthed og friskhed som tema – for eksempel kan du få en CLEAN parfume, som dufter af nyvaskede lagener, hængt til tørre i solskinnet, eller af de spæde forårs blomster, som skyder op gennem den fugtige muld. Og så er der den uforlignelige CLEAN parfume Rain, som dufter af nyfalden regn en sommernat. Se hele udvalget af CLEAN parfumer på sephora.dk

Flere Nyheder