Find en gratis forundersøgelse for invisalign behandling her

10 maj 2021
Silje Hansen

Der er i dag mange unge og voksne, der vælger en invisalign behandling mod skæve tænder eller for at lukke de mellemrum, der er mellem tænderne. Det skyldes, at der er flere fordele i at vælge en invisalign behandling end den traditionelle tandbøjle som tandregulering. I denne artikel kommer lidt ind på, hvad en invisalign behandling er, hvad den består af samt, hvilke fordele der er ved at vælge denne behandling. Sidst i artiklen har vi undersøgt markedet for at finde en professionel klinik der tilbyder en gratis forundersøgelse. 

Hvad er en invisalign behandling?

En invisalign behandling er en kosmetisk tandregulering. Den er særlig effektiv og sikker, hvis du ønsker at rette skæve tænder i munden, eller hvis du ønsker at mindske de store mellemrum mellem tænderne. En invisalign behandling består af en gennemsigtig tandbøjle. Det gør at den er langt mere diskret end de traditionelle skinne eller bøjle på tænderne. 

Ved en invisalign behandling får man designet og skræddersyet en gennemsigtig tandbøjle efter dine tænder. Det vil sige, at den kommer til at sidde helt perfekt på dine tænder. Den vil dermed også være langt mere komfortabel af have på sammenlignet med en almindelig bøjle. I og med at den er gennemsigtig eller næsten usynlig, vil det også være diskret for omgivelserne, når du har bøjlen på.

Med en gennemsigtig tandbøjle kan du let spise og drikke det som du har lyst til. Du kan nemlig tage bøjlen af og på, når du f.eks. spiser eller, når du skal børste tænder. Her er det et krav, at du har tandbøjlen på i mindst 22 timer i døgnet for at få det bedste resultat. 

Book en tid til en gratis forundersøgelse her

Hvis du ønsker at få en faglig vurdering af dine tænder eller, hvad du kan forvente af resultat, kan du med fordel booke en gratis forundersøgelse her hos You Smile I Smile.

Flere Nyheder