Sam Powell

– Vi elsker at skrive om forskellige kategorier

Find dygtig boligadvokat Gentofte online

Find dygtig boligadvokat Gentofte online

Er den gamle lejlighed blevet for trang, og trænger familien til mere luft – eller er børnene fløjet fra reden, så den store bolig skal skiftes ud med en mindre? I begge tilfælde står du – og evt. din familie – over for en af de større handler, man kan foretage i løbet af sit liv: Boligkøbet.

Boligmarkedet er en juridisk jungle

Måske føler du dig rigtig godt rustet til at foretage et boligkøb – det er jo ikke som om det er første gang, du køber et hus eller en lejlighed. Men sandheden er, at det ikke udelukkende er førstegangs købere, som risikerer at blive snøret godt og grundigt, når de anskaffer sig en ny bolig. Der er rigtig mange forhold, som kan bevirke, at din bolig falder i værdi inden for ganske få år efter at du har købt den.

Det kan for eksempel være lokal planer, som ejendomsmægleren undlod at informere om, og som kan involvere etagebyggeri, som stjæler din udsigt – og dermed en stor del af boligens såkaldte herlighedsværdi. Det kan være en skrantende økonomi i bolig foreningen, som bevirker, at fællesudgifterne på din lejlighed pludselig stiger voldsomt. Eller det kan være en klausul, som mægler heller ikke har informeret om, for eksempel en såkaldt tilbagekøbs klausul, som giver kommunen ret til at tilbagekøbe boligen til en brækdel af prisen.

En boligadvokat kan hjælpe dig, hvor ejendomsmægleren ikke kan

Som det fremgår, bør du ikke begå den klassiske fejl at tro, at ejendomsmægleren er på din side som køber. Du bør i stedet få fat på en dygtig boligadvokat, som kan hjælpe dig med at afdække alle forhold, som kunne have indflydelse på din bolig, og på din privatøkonomi i fremtiden. Hos eboligadvokat.dk finder du certificerede boligadvokater, som kan hjælpe dig sikkert igennem dit boligkøb.