Få afslebet dine trægulve i Hobro

07 juni 2022
Lotte Hindsberg

advertorial

Hører du til de heldige, der har en bolig med gulve lavet af træ, ved du også, at de kræver noget vedligeholdelse og rengøring for at forblive smukke gyldne. Det skyldes, at træ forsat er levende, selv efter at det er blevet til gulve, og over tid bliver de grå og triste at se på. Uanset hvor godt man har passet på dem – og derfor skal de også slibes i ny og næ.

De fleste vælger at få gulvene afslebet i forbindelse med en flytning, da det er markant nemmere at slibe gulve i en tom bolig, end i en hvor man skal tømme et værelse af gangen for at kunne komme til af afslibe gulvene.

Du kan blandt andet få lavet gulvarbejde i Hobro, hvilke blandt andet incl. afslibning af dine gulve.

gulv

Det vigtige forarbejde før en afslibning

Uanset under hvilke omstændigheder du få afslebet dine trægulve, om du vælger at selv at gøre det eller få et firma til det er det vigtigt at sikre dig, at gulvene er klar til at blive afslebet. Derfor skal du starte med at vaske gulvene godt og grundigt, så de er helt rene. Ellers vil skidtet ende nede i gulvet, når det bliver afslebet.

Det næste du skal sikre dig er at der ikke er løse søm. Det vil ikke alene ødelægge det dyre sandpapir, men vil også betyde at afslibningsmaskinen skal stoppe op og jo flere gange det sker, jo mindre pænt bliver det færdige resultat. Det har den ekstra fordel at du slipper for gulve der knirker. 

Det er også en ide hvis det er muligt at fjerne dine paneler, så det er muligt for maskinen at komme helt ind til væggen. Det vil ikke alene gøre det endelig resultat flottere, det vil også gøre det muligt at få dine gulve til at være lige.

Flere Nyheder