Brugte biler udgør en stor handelsandel i Danmark

16 december 2020
Anders Lundtang Hansen

Som bekendt kan man købe mange biler herhjemme i både ny stand, lettere brugt, meget brugt, meget ødelagt, som reservedele og meget mere.

Det er et af de områder, hvor man kan genbruge en enhed og dens dele i lang tid fremover, og man ender endda med at se, at hvis en bil bliver gammel nok, så kan den blive en veteranbil, og hvis den er virkelig velholdt, så kan den blive flere penge værd, end den var, da den blev lanceret i sin tid, fordi den nu er sjælden.

Man skal ikke underkende sådan noget som nostalgi, og de mennesker, der var børn, da den slags biler kom på markedet, er nu gamle nok og har penge nok til at købe den her bil.

Men det siger jo noget om, at man kan skaffe biler alene i Danmark på så mange måder, selvom de fleste biler forurener, men mange kan ikke undvære den slags.

Der er gode penge i at sælge biler

Du kan gå til en bilforhandler og købe en helt ny bil, du kan besøge Joka Biler for at skaffe dig en bil. Man kan købe brugte biler fra forhandlere eller fra private.

Og man kan endda besøge en skrotplads for at se, om man kan gøre sig heldet med at finde en del eller dele nok til, at man kan få sådan en bil til at køre igen – så må man bare håbe, den kan gå gennem syn igen.

Der er jo så gode penge i det, at man ser både værksteder og andre forhandlere, som forsøger at møve sig ind på det markedet at sælge biler, da det er en god handel, der kan give godt med overskud – selv hvis man skal istandsætte bilen først.

I nyere tid er det også blevet populært at lease biler; så fremtiden kommer nok ikke til helt at forsvinde med at sælge biler.

Flere Nyheder