Brug Bankly.dk til at få flere tilbud, når du ansøger om et lån

07 juli 2021
Lotte Hindsberg

Går du med planer om at låne penge, er det altid en god ide at ansøge flere banker om et lån og derefter vurdere de forskellige tilbud og finde det, der er bedst og billigst. Som ansøger kan det være svært at få et overblik over de forskellige lån, da konkurrencen i Danmark, især på online markedet er stort. Derfor kan det være en god ide at bruge sammenligningssider eller bankly.dk, inden du ansøger eller siger ja til et lånetilbud.

Sammenligningssiderne har den fordel, at du ved at skrive ganske få oplysninger kan siden fortælle dig, hvilke lån du kan ansøge. Du skal søge mindst tre forskellige lån, for at få et godt overblik over de forskellige tilbud.

Hvilke krav stiller en online bank

En online bank er kendetegnet ved flere ting. Først og fremmest at det er nemt at ansøge og du får svar hurtigt. Er det et positivt svar har du pengene indenfor 24 timer. Modsat en traditionel bank, hvor du skal forvente at det tager op til tre uger, før du har fået svar.

Et andet kendetegn er at en online bank er der intet krav om sikkerhed og du skal blot være i besiddelse af et NemID, en mailadresse og en dansk folkeregister. At du skal være mindst 18 år og myndig siger sig selv.

Derfor skal du ansøge flere banker

Der er ingen der har lyst til at betale mere i renter og gebyr, når de låner penge. Derfor er det en god ide at ansøge flere banker og derfor sammenligne de forskellige tilbud. Du skal søge mindst tre banker. Da det er hurtigt og nemt at ansøge online, er det tid der er givet godt ud. Søger du en traditionel bank, er det stadig værd at besøge og ansøge tre banker også selv om det tager længere tid.

Flere Nyheder