Billig reparation af den nyeste iPhone!

29 juni 2020
Anne-Mette Hansen

Du kender det sikkert godt. Du har købt den nyeste iPhone på markedet. Den er stilfuld og smart. Den kan det hele. Undtagen at falde ned på gulvet, fortovet eller asfalten. Men det skal ikke blive dens sidste øjeblik. De fleste iPhones kan nemlig repareres og foretages skærmskifte på. Selv den nyeste iPhone 11 pro. Men hvor finder du en professionel butik, der også tilbyder gode priser på reparation af din nyeste iPhone? Læs med her!

Reparation af den nyeste iPhone på markedet

Når din helt nye mobil går i stykker, og det endda er den nyeste iPhone, så virker det ret trist. Det plejer nemlig ofte at være ekstra dyrt at få repareret og skiftet skærm på de nyeste iPhones. Det kan det også være hos mange mobilreparatører, men du kan også være heldig at finde en butik, der har lidt lavere priser, end de fleste andre har. En af disse butikker på Sjælland er PHONE-REP.

PHONE-REP har altid lave priser

PHONE-REP har butikker i både København og Hillerød. Her kan du få repareret stort set alle salgs iPhones også den helt nye model iPhone 11 pro. Reparationerne der tilbydes er blandt andet:

– Skærmskifte

– Batteriskifte

– Reparation af kamera

– Vandskadeoprensning

– Reparation af jackstick

– Softwarefejl

– og mange andre.

Lige meget hvad din nyeste iPhone fejler, så kan du få udført en reparation. Firmaets dygtige teknikere kan altid lave diagnose af din iPhone, hvis du er i tvivl om, hvad der er galt med den. 

Priserne er lave, men varierer afhængig af din type iPhone. Se f.eks. priserne på iphone reparation 11 pro her. 

Selvom firmaet ikke har butikker på hele Sjælland, så dækker de faktisk stadig meget bredt med deres mobile værksted. De kører nemlig ud på hele Sjælland!

De fleste reparationer på den nyeste iPhone tager ikke meget mere end 30 min. Du er derfor hurtigt videre igen!

Flere Nyheder